Lónevek - Lónévnaptár

Ma Lady, Ria, Ribillió és Rió névnapja van.

Lovak-Lovasok.hu

2012. május 18. péntek
Betű méret
  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Címlap sipospetra99@freemail.hu

Fórum

Válasz:Lovas könyvek! (1 megtekintés) (1) vendég
Válasz
Válasz:Lovas könyvek!
írta: fruzsina 6 hónapja, 3 hete
dr. ocsag imre, jo bird, novotni peter stb.... konyveket olvastam, de nem regenyeket....
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: katica bogár 7 hónapja, 1 hete
Nekem a Lovasakadémia sorozatból van meg jó pár könyvem, szerintem az a legjobb. Vannak könyvek kezdőknek, díjugratóknak, díjlovasoknak, hajtóknak, westerneseknek, stb. Szóval bármilyen ágát űzöd is a lovas sportnak és akármilyen szinten is vagy, tud nyújtani hasznos tudnia valót.

A Mezőgazda Kiadó adja ki.

katica
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: kentaur8 7 hónapja, 2 hete
NAPKELET LOVAI a könyv, amely mer ellentmondani az évszázados ostobaságoknak......

Magyarház-Szkítia kiadó
"egy alkotás megítélésekor először saját magunk felkészültségét vizsgáljuk felül, aztán vehetjük magunknak azt a hallatlan merészséget, hogy negatív kritikával illessünk egy alkotót és annak művét.”
írta: Bogó Zsófia 9 hónapja, 1 hete
Sziasztok!

Szeptember 25-én Sóskúton Lovas Börzét rendezünk, ahá mindneki elhozhatja a maga megunt, kinőtt lovas dolgait, ló és lova felszereléseit, könyveit, filmjeit.

A Börze csere-bere, adok veszek jelleggel működik. Természetesen nem kötelező cserélni, eladni is lehet.

Várunk mindenkit szertetettel!

Pipacshon Lovasliget Sóskút
www.pipacshon.hu
pipacshon@freemail.hu

0620256859
írta: fruzsina 9 hónapja, 1 hete
nem vagyok oda a regényekért, mert nem tanulok belőle, de a lovas filmeket szeretem,mert általában már attól bőgök, hogy a lovak vágtáznak a legelőn

szerintem egy kezdő ne rögtön lótenyésztésről olvasson hanem mondjuk a lovak kialakulásáról, anatómiárol alapokról...
mondjuk az első lovaskönyvem lófajtákról szólt amúgy a lovaslexikont is ajánlom,mert sok mindent leírnak és jól múltkor elolvastam egy lovas lexikont és nagyon sok mindent tanultam belőle, de rossz szokásom, hogy a könyveket nem tudom letenni és 2 éjszaka alatt elolvasom őket
írta: fruzsina 9 hónapja, 1 hete
a kedvenc könyveim:
jo bird: természetes lótartás
várady jenő: randevú a lovakkal
és dr. ócsag imre könyvek
most nagyon szeretném megvenni:
novotni péter : a ló küllemi bírálata
Válasz

Új lovardák

Friss lovas apróhirdetések

Bértartás Budapesttől 6 km-re
Bértartás (2012. május 17., csütörtök)
Lovasfelszerelések
Felszerelés (2012. május 17., csütörtök)
Lovas Élménytábor Gyerekeknek
Lovas tábor (2012. május 16., szerda)
Lovastúra-vezető (OKJ-s) szakképzés!
Oktatás (2012. május 16., szerda)
Eladó 36-os Cavalliera zakó !!
Felszerelés (2012. május 15., kedd)

Lovas kérdések

Tekintsd meg a legújabb lovas kérdések listáját, tedd fel kérdésedet vagy válaszolj valamelyikre!

További kérdések »
Én is kérdezek »

Bejelentkezés

Aktív lóbarátok

Jelenleg 803 vendég és 3 regisztrált lóbarát böngészi az oldalt.

Legfrissebb lovas kép

Pónik
Kép címe: Pónik
Feltöltő: Domjan

Én is töltök fel képet »
Még több lovas kép »

Várunk a Facebook-on is! Lájkold a lovakat!