Lónevek - Lónévnaptár

Ma Huncut, Iman, Kisvirág, Lisi, Mirza és Saci névnapja van.

Lovak-Lovasok.hu

2013. május 26. vasárnap
Betű méret
  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Címlap Fórum

Fórum

Tiszta fajtájú vs félvér (1 megtekintés) (1) vendég
Válasz
Válasz:Tiszta fajtájú vs félvér
írta: Dolezsál Patrícia 3 éve, 7 hónapja
szia
elég sokat olvastam erről és azt írták,hogy mind a két fajtánál megvannak az előnyös és hátrányos tulajdonságai és egyik fajta sem nem jobb se nem rosszabb mint a másik!csak sokan azt hiszik,hogy a telivérek mindenben sokkal jobbak,mint a félvérek
Bánatvirág
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: Dóra257 3 éve, 9 hónapja
jahhh okos fejem...
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: S.Dorina 3 éve, 9 hónapja
Félreértettél, én nem pont erre gondoltam. Én a teljesítményre, használhatóságra céloztam a fent írtaknál. Nem peddig arra, hogy mit eszik meg, meg mit nem, vagy mire kényes, mire nem. Egyébként ha itt tartunk, nekem sosem kéne olyan ló, amelyik válogat, nem eszi meg a kajáját. Sosem kap a lovam szar kaját, de ha válogatna nagyon nem örülnék. Szerintem lehet bármilyen fajtájú egy ló, egye meg amit kap. Persze ez alól kivétel a rossz minőségű kaja. Na mind1 nem is ezt akartam írni.

Tehát én a sportban, lovagolhatóságban gondolkodtam el az előbb.

☼▬▬Sefischer Dorina▬▬☼
írta: Dóra257 3 éve, 9 hónapja
Én ebben sosem bírtam döntésre jutni... Ha telivért telivérrel keresztezünk, akkor sokkal kiszámíthatóbb lovat kapunk. Tudni fogjuk hogy azért nem eszi meg, mert telivér és kényes rá, viszont ha félvér, lehet hogy baja van. A félvér viszont lehet hogy pont a két szülő hátrányait örökli.
Tiszta fajtájú vs félvér
írta: S.Dorina 3 éve, 10 hónapja
Hello! Beszélhethetnénk erről egy kicsit. Sokan igen nagyra tartják azt, hogy egy (példát írok) arabot arabbal fedeztessenek, hogy a csikó tiszta fajtájú legyen. De szerintem sokszor jobb lesz a születendő csikó, ha két különböző fajtát keresztezünk. Ti mit gondoltok? Véleményem szerint sokszor tényleg jobb eredményt érünk el, mert így az egyik fajta előnyei is meglesznek s a másiké is.

Utolsó szerkesztés: 2009-07-29 13:07 : dnvmokka.
☼▬▬Sefischer Dorina▬▬☼
Válasz

Új lovardák

Friss lovas apróhirdetések

Nyári lovas tábor
Lovas tábor (2013. május 24., péntek)
ELADÓ! Idei körbálás LUCERNA.
Takarmány (2013. május 23., csütörtök)
Eladó univerzális nyereg
Felszerelés (2013. május 22., szerda)
Komplett AKADÁLYPARK eladó!
Felszerelés (2013. május 21., kedd)
Társam Keresem!
Egyéb (2013. május 21., kedd)
Legtöbb patkója van: mersi lady (2873 patkó) | Top 10 »

Eladó lovak (2013. május 26., vasárnap)

Új lovas blogok

Én is írok saját blogot »

Szavazás

Fenn vagy a Facebookon?

Lovas kérdések

Tekintsd meg a legújabb lovas kérdések listáját, tedd fel kérdésedet vagy válaszolj valamelyikre!

További kérdések »
Én is kérdezek »

Bejelentkezés

Aktív lóbarátok

Jelenleg 346 vendég és 0 regisztrált lóbarát böngészi az oldalt.

Legfrissebb lovas kép

lovastábor
Kép címe: lovastábor
Feltöltő: eurolo

Én is töltök fel képet »
Még több lovas kép »

Várunk a Facebook-on is! Lájkold a lovakat!