Lónevek - Lónévnaptár

Ma Lady, Ria, Ribillió és Rió névnapja van.

Lovak-Lovasok.hu

2012. május 18. péntek
Betű méret
  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Címlap Fórum

Fórum

Lovasbalesetek (1 megtekintés) (1) vendég
Válasz
Válasz:Lovasbalesetek
írta: Szabó Róbert 2 éve, 6 hónapja
Innen is látszik, hogy a ló menekülő állat.
Egy tapaszatlatlan ló nem állt volna meg.
Én a csalánt választottam volna , mert bár összecsípett volna, de puhára estem volna. (sok a volna .)
Az akácfa nagyon kemény .
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: Sáfián Mária 2 éve, 6 hónapja
A lovak sem szeretnek körkarámban vágtázni, főleg ha mély a járás, mert eleshetnek. Én a nyakig érő csalánt úsztam meg úgy, hogy nem voltam hajlandó leesni. Terepen mentünk, az előttünk lévő ló megtorpant valamiért, mi felcsapódtunk a seggére, ettől megiramodott, de én már elvesztettem az egyensúlyom, éreztem a végem Balra csalános, jobbra akác erdő. Teljesen előre voltam csúszva, gyorsan átöleltem a nyakát, hasaltam a lovon, mire hátranézett és megállt. Láttam a szemében az aggodalmat és a bűntudatot, hogy ez miatta történt, pedig nem. Akkor szerettem bele igazán!
Bonyolult állat a tehén, de én megfejtem!
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
Én az első futószáras vágta után, úgy döntöttem, hogy mindig hordok gerincvédőt, még a legnagyobb melegben is.
Nem ment a ló egész héten, mikor először vágtáztam és úbakolva indult el.
Visítottam egyet, mert már láttam, hova fogok repülni. Csodák-csodájára nem estem le, de megállította a lovat az oktatóm.
Mondta, hogy vágtázzunk újra, mert ha nem többet nem fogok.
Rákészültem és egész jól ment, de másnap már mentem is a Nagy Lovasba gerincvédőt venni .
Egy darabig még vágtáztam futószáron, aztán kértem az oktatómat, hogy inkább had menjek osztályba, mert nem attól félek, hogy lesek, hanem úgy érzem eldől a ló .
Engem sokszor kinevetnek a gyerekek, mert én is beöltözök. Az én csontjaim már nem olyan rugalmasak és nem szeretném kerekes székben felnevelni a gyerekemet. A gerincvédőt csak ugratáshoz veszem fel, ilyenkor úgy hívnak, hogy teknős lóháton Az izomszakadás tényleg piszok fájdalmas, még tornász koromban tapasztaltam.
Két fajta lovas van. Aki már esett le lóról és aki le fog esni .
Már én is estem le, ráadásul köves talajra, de nem lett semmi bajom.
Hanyatt estem és ez azért jó, mert én mindig hordok gerincvédőt és kobakot.
Tudod! Én már tényleg öreg vagyok, nem bízom a véletlenre .
Az izomszakadás után 6 hétig nem bírtam felkelni és a kínok-kínját éltem át. Bírom a fájdalmat, de sokszor azt kívántam, inkább vágják le a lábam és akkor megszűnik a fájdalmam.
Ja, elfelejtettem: Érdekes téma, jó, hogy felhoztad
Válasz

Új lovardák

Friss lovas apróhirdetések

Bértartás Budapesttől 6 km-re
Bértartás (2012. május 17., csütörtök)
Lovasfelszerelések
Felszerelés (2012. május 17., csütörtök)
Lovas Élménytábor Gyerekeknek
Lovas tábor (2012. május 16., szerda)
Lovastúra-vezető (OKJ-s) szakképzés!
Oktatás (2012. május 16., szerda)
Eladó 36-os Cavalliera zakó !!
Felszerelés (2012. május 15., kedd)
Legtöbb patkója van: Arika (2687 patkó) | Top 10 »

Eladó lovak (2012. május 18., péntek)

Lovas eseménynaptár

2012. május  
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 

212223242526
28293031   
Még több lovas esemény » Én is küldök be eseményt! »

Szavazás

Fenn vagy a Facebookon?

Lovas kérdések

Tekintsd meg a legújabb lovas kérdések listáját, tedd fel kérdésedet vagy válaszolj valamelyikre!

További kérdések »
Én is kérdezek »

Bejelentkezés

Aktív lóbarátok

Jelenleg 648 vendég és 1 regisztrált lóbarát böngészi az oldalt.

Legfrissebb lovas kép

Pónik
Kép címe: Pónik
Feltöltő: Domjan

Én is töltök fel képet »
Még több lovas kép »

Várunk a Facebook-on is! Lájkold a lovakat!