| |
|
Fórum
Válasz:Kötetlen topik, ha nincs téma, off sincs :D (1 megtekintés) (1) vendég
Válasz:Kötetlen topik, ha nincs téma, off sincs :D
írta: Mali Katalin 3 hónapja, 2 hete
Az ásításról: én úgy olvastam, hogy akkor ásítunk, ha agyunk számára kicsit alacsonyabb hőmérséklet lenne ideális. Ha kicsit magasabb az ideálisnál a hőmérséklete, akkor érzünk álmosságot, nem tudunk annyira figyelni. Ha megtalálom hol olvastam, megírom, mert érdekes cikk volt.
kentaur8 (Felhasználó)
Gold Boarder
$msg_posts
írta: kentaur8 6 hónapja, 2 hete
Sáfián Mária írta::QUOTE: Kedves Lóbarátok!
Azért indítottam ezt a témát, mert a beszélgetősebb fórumozók (pl. én), minden egyéb topikot teleoffolnak. Na, itt most lehet, jöhet bármi kivéve: - passzivtás (Robi, a Te feladatod az első oldalon tartani a témát :D) - egymás szándékos sértegetése - nyomdafestéket nem tűrő stílus és kifejezések!
http://www.squidoo.com/help-save-americas-endangered-wild-horses
Jó dumcsizást! :)
"egy alkotás megítélésekor először saját magunk felkészültségét vizsgáljuk felül, aztán vehetjük magunknak azt a hallatlan merészséget, hogy negatív kritikával illessünk egy alkotót és annak művét.”
Lámpás (Felhasználó)
Gold Boarder
$msg_posts
írta: Lámpás 7 hónapja, 1 hete
"Helló, A nevem luccy, nagyon alázatos és tiszteletteljes láttam a profilodat és öröm Önt, én is szeretném tudni, még több, és ha lehet küldeni egy e-mailt az én e-mail címre, én adok neked képek itt az email címem (luxyhady@hotmail.com) úgy gondolom, mozogni innen! Várja a levelet email címemre fenti lucy."
Már jó régen jártam errefelé, és ezt találtam az üzeneteim között. Mások is kaptak hasonlót, mi ez?
|
Friss lovas apróhirdetések
|
|
|
Eladó lovak (2012. május 18., péntek)
|
|
|
Aktív lóbarátok
Jelenleg 598 vendég és 1 regisztrált lóbarát böngészi az oldalt.
|
|
|