| |
|
Fórum
Válasz:Miért passzívak a Lovas társak a Fórum témákban? (1 megtekintés) (1) vendég
Válasz:Miért passzívak a Lovas társak a Fórum témákban?
írta: Tombor Mónika 4 hónapja, 2 hete
A hangnem gyakran rosszul jön írásban, mint szóban. De az igaz, hogy írok valamit, ami tény és a válasz nem a gondja, ha nem ez már pedig így van és kész! megkérdeztem, hogy akkor minek ír?! na, de mindegy: lelkileg sokat segít a szeretet, a simogatás. De ha fizikailag szeretnéd visszahozni, tőlem kérdez bátran: sok féle gonddal találkoztam már, én szeretem a lóra szabni az edzéseket. minden lónak van hibája, gyenge oldala. Egy próblémás lovat fizikailag- izomzat, erő- kell megerősíteni. Sok mindent használtam különbféle gondokra. Írj, ha elakadtál, vagy csak tanácsra van szükséged.
írta: naranssranch 4 hónapja, 2 hete
igen csak néha a hangnemmel van gond. Meg a vége nem a segítség lesz hanem dobálózás vitázás. Lelkileg fizikailag tönkretett pacik vannak. Van kehes, vert, sovány, állandóan sánta, balesetes...... . Szerencsére nagy része már 100%-os kivéve egy sajnos ismét rossz helyre került pacit akit rendbe hoztam és az új helyén verték és agresszívvá vált. Őt visszahoztuk. Most megint minden kezdődik előröl. No meg a tüdőbeteg paci ő csak szinten tartható. Sajnos sok sanyarú sorsú pacival találkoztam már. De legalább a nagy részén tudtam segíteni.
írta: naranssranch 4 hónapja, 2 hete
Az én véleményem az hogy az oldalon a segítségnyújtás és a megbeszélés helyett inkább az ellenségeskedés és a versengés került előtérbe.Sajnos nem csak itt. Mindenki görcsösen bizonygatja hogy ő a jobb ő tud többet( főként a kérdés- válaszban), jobb lovas......... Pont az ellenkezője kellene hogy legyen segíteni egymásnak. Annó pont ezért lettem tag mert a környéken nem volt egy normális lovas akivel meg lehetett volna beszélni a problémákat és esetleg segítséget kérni. Én beteg lovakkal foglalkozom és néha jó lenne átbeszélni a dolgot más lovasokkalis, de sajnos az ember már nem is ír ki semmit és nem is kérdez mert álltalában támadás lehurrogás a válasz. Így nem csoda hogy senki nem beszélget. Pedig néha nekem is lenne kérdéseim. De inkább az ember megpróbál másként megoldást találni a gondokra mindt hogy itt vérre menő vitát indítson. Remélem nemharagszik ezért a bejegyzésért senki sem ez csak az én meglátásom.
írta: Tombor Mónika 4 hónapja, 2 hete
Sziasztok!
Én anyagot keresek a fórumokon: lovas gondok. Témát találtam bőven, nagyon jó válaszokat is adnak. Szerintem, a gond az, hogy a válaszokban sik olyan kifejezés van, amit az átlag lovas nem ért! Nem érti a félfelvételt, de nem is meri megkérdezni. A kapot infot nem tudja megbeszélni a lova mellett egy szintés "gyakorlotabb" lovassal. Ezért az eredményt sem tudja visszaigazolni. Nem folytatódik a téma...
|
Friss lovas apróhirdetések
|
|
|
Eladó lovak (2012. május 18., péntek)
|
|
|
Aktív lóbarátok
Jelenleg 563 vendég és 0 regisztrált lóbarát böngészi az oldalt.
|
|
|