Lónevek - Lónévnaptár

Ma Lady, Ria, Ribillió és Rió névnapja van.

Lovak-Lovasok.hu

2012. május 18. péntek
Betű méret
  • Betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • Betűméret csökkentése
Címlap Fórum

Fórum

Válasz:Lovasbalesetek (1 megtekintés) (1) vendég
Válasz
Válasz:Lovasbalesetek
írta: Tichi Zsanett 19 órája, 35 perce
sziasztok . egy barátnőm lován lovagolt egy lány és nem volt rajta kobak . a ló régen ügetőló volt és ha a fülébe ordítanak akkor vágtázni kezd. a lány ezt nem tudta és megingott a nyeregben. sikított egyett és a ló kivágtatott a kövesútra , majd a lány leesett a lóról . több hónapig kórházban volt . A barátnőm mondta az illetőnek,hogy vegyen fel védőfelszerelést , de nem hallgatott rá. a személy kezdő lovas volt , nem is lehetett volna csak futószáron lovagoljon. remélem azóta az az ismerősöm tanult a hibájából és többször nem csinál semmi meggodolatlanságot. nekem ez lenne az a történet ami meg is történt.
a hírekben is benne volt .
lovasok10
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: Tombor Mónika 4 hónapja, 2 hete
Ez tragédia! Sok borzalmas dolgot hallotam már! És gondolom a felelősség nyilatkozatot is aláírtáttok!
Nem a drága ússzómedencés hely, ahol megtanulhatsz lovagolni!
Csak jól képzett, jól felkészült edzőtől tanulhatsz! És ő nem biztos, hogy a nagyon drága helyen dolgozik. És menyit ér az életed? Jó az olcsó, esetleg ingyen a szomszédban? Vagy fizetsz, és ha nincs annyi pénzed, akkor csak heti egyszer lovagolsz, de akkor biztos!?
Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. | Jelentés moderátornak   Bejelentkezve Bejelentkezve  
írta: Emese 5 hónapja, 2 hete
Egyetértek az előttem szólókkal, de tulajdonképpen azt nem értem, hogy mire fel oktathat akárki, csak mert van lova? Tudom én, hogy nem olcsó dolog a lótarás, és ha már van az a szerencsétlen állat, csináljunk belőle pénzt, de na! Nem mondom, hogy nem olyan lovon tanultam anno futószáron, amitől az edző is félt. De aztán később ugrani is vele ugrottam, és ha fenn tudtál rajta maradni, profi kis kanca volt. Arra pedig megtanított mindenképpen. Komolyabb bajom viszont szerencsére nem származott a kényszerleszállásokból, nem úgy mint néhány szerencsétlenebb lovasnak...
írta: Czinkóczi Kata 5 hónapja, 4 hete
Ez mind szép és jó, hogy olyan helyet kell választani, ahol nyugodt lovakon stb oktatnak, de sajna nem mindenkinek van pénze arra, hogy ilyen nívós helyre járjon. Elég neki hozzá a lelkesedés, meg a vágy, meg a szomszéd igáslova, vagy tudomisén...Tehát ha nagyon meg akar tanulni az ember lovagolni, nagy a szerelem a lovizás iránt és nincs rá lóvé, akkor beéri bármilyen megoldással.
írta: Lámpás 6 hónapja
moszkaly írta::
QUOTE:
Hát tényleg nem látjátok, hogy az életetekkel játszanak az "oktatók"? Ez nem poén! Ez a katasztrofális nagy magyar lovas-valóságshow!

A játékhoz persze szükség van a lovashoz is, de mélyen egyetértek!
írta: kentaur8 6 hónapja
Vér Imre:Lovasbalesetek
"egy alkotás megítélésekor először saját magunk felkészültségét vizsgáljuk felül, aztán vehetjük magunknak azt a hallatlan merészséget, hogy negatív kritikával illessünk egy alkotót és annak művét.”
Válasz

Új lovardák

Friss lovas apróhirdetések

Bértartás Budapesttől 6 km-re
Bértartás (2012. május 17., csütörtök)
Lovasfelszerelések
Felszerelés (2012. május 17., csütörtök)
Lovas Élménytábor Gyerekeknek
Lovas tábor (2012. május 16., szerda)
Lovastúra-vezető (OKJ-s) szakképzés!
Oktatás (2012. május 16., szerda)
Eladó 36-os Cavalliera zakó !!
Felszerelés (2012. május 15., kedd)
Legtöbb patkója van: Arika (2687 patkó) | Top 10 »

Eladó lovak (2012. május 18., péntek)

Lovas eseménynaptár

2012. május  
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 

212223242526
28293031   
Még több lovas esemény » Én is küldök be eseményt! »

Szavazás

Fenn vagy a Facebookon?

Lovas kérdések

Tekintsd meg a legújabb lovas kérdések listáját, tedd fel kérdésedet vagy válaszolj valamelyikre!

További kérdések »
Én is kérdezek »

Bejelentkezés

Aktív lóbarátok

Jelenleg 550 vendég és 0 regisztrált lóbarát böngészi az oldalt.

Legfrissebb lovas kép

Pónik
Kép címe: Pónik
Feltöltő: Domjan

Én is töltök fel képet »
Még több lovas kép »

Várunk a Facebook-on is! Lájkold a lovakat!